Despre noi

Atunci când spui lemn nu ai cum să nu te gândești la natură. Atunci când spui stejar nu ai cum să nu te gândești la cei seculari, dar atunci când spui VOON nu ai cum să nu ajungi în lumea pieselor de mobilier bine făcute, în lumea măsuțelor de cafea, a meselor de dining, a bibliotecilor ce au un singur ingredient – lemn mai puțin prelucrat, dar atât de bine încadrat în stilul și amenajarea interioară a locuinței tale.

Am putea spune că VOON înseamnă creativitate, dar și bucuria de a prelucra lemnul, de a-i simți mirosul și mai ales de a-l aduce în casele oamenilor, în cele mai importante încăperi. VOON înseamnă dragoste față de amenajarea interioară, design făcut cu bucurie, piese de mobilier atent făcute, dar mai ales o echipă de oameni dedicată în arta prelucrării blaturilor de lemn și ale confecțiilor metalice.

Povestea noastră a început încă de mici, atunci când participam alături de părinți la fabricarea unor piese de mobilier frumoase. Am putea spune că eram mici antreprenori, dar cu iubire față de tot ceea ce este frumos, dar și față de acele elemente care ar putea transforma o locuință din casă în cămin. De asemenea, confecțiile metalice înseamnă rezistență, dar și puterea de combinare a diverselor stiluri de amenajare. De aceea, ne-am gândit că stilul rustic în amenajarea interioară ar putea fi altfel gândit sau stilul industrial ar putea fi mai cald dacă ar fi combinat cu lemnul. De aici și până la primele noastre proiecte nu a mai fost decât un simplu pas – ne-am lăsat „duși” de tot ceea ce nervurile copacului ar fi putut descrie pentru ca mai apoi să creăm o masă de cafea sau o bibliotecă atât de frumoasă încât la final să devină punctul de atracție al locuinței tale.

Cu curaj, VOON nu înseamnă neapărat o poveste despre reușita în business, ci o poveste despre frumusețea lemnului, despre căldura unui spațiu astfel îmbrăcat.

VOON înseamnă dragoste față de piesele de mobilier bine făcute, dar mai ales clienți mulțumiți și mereu dornici să transforme un spațiu dintr-unul simplu într-unul care întrece orice bariere.

Alege piesele de mobilier bine făcute, alege să trăiești împreună cu noi povestea lemnului, dar mai ales povestea micilor obiecte de mobilier făcute cu atâta sârguință, cu mâini bătătorite, cu dragoste de natură, dar mai ales cu iubire față de locul pe care îl numești „acasă”.